L’Entorn

On Som?

Mas Tarradellas de baix és una casa de pagès situada en un entorn realment privilegiat, envoltada de bosc i camp, ideal per a boletaires, excursionistes, amants de la bicicleta, del trekking, de la naturalesa i dels animals, i també per aquelles families o amics que estàn buscant desconectar i trobar la pau i la tranquilitat.

Els Voltants de la Masia

Hi ha una extensa llista de llocs bonics que us recomanarem i que podeu visitar durant l’estança, just a l’entrar us la donarem i us donarem indicacions de com arribar a cada un dels punts recomanats.

Per exemple, podreu visitar el poble de Sora, d’ Alpens, l’Alou i  Montesquiu i el Parc del Castell de Montesquiu, el seu restaurant i la sala d’exposicions itinerant, amb propostes interessants cada mes.

Podeu visitar l’ermita dels Munts, el monestir de Ripoll i el de Sant Joan de les Abadeses; les poblacions de Sant Pau de Segúries, Camprodon, Setcases. Vidrà, Siuret i Llaers. Vic i el seu casc antic, amb la varietat de restaurants, bars, sales de concerts o pubs. Vic és una ciutat amiga de mercats i fires i de la cultura en general.

A Mas Tarradellas tenim un hort ecològic, en el que ens podreu ajudar, si voleu, en les tasques de manteniment.