Projecció/xerrada del documental «Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres».

Compartir

Descripció

Projecció/xerrada del documental «Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres». Amb la presència del director.

El film explica la història d’en Raül i en Pere, un alpinista i un cineasta units per un somni comú: pujar per primera vegada a una muntanya de més de 8.000m. Durant mesos, cineasta i alpinista es desplacen a la recerca d’experiències vitals per l’Himàlaia per acabar intentant ascendir la vuitena muntanya més alta del món, el Manaslu de 8.163m. Es dos protagonistes dediquen 3 mesos a explorar diferents recons de l’Himàlaia per fer una aclimatació tant física com mental i es passen 2 mesos intentant ascendir el Manaslu, sense guia, sense xerpes i sense oxigen suplementari. Per ambdos es tracta del seu primer viatge a l’Himàlaia i per tant, del seu primer intent de pujar una muntanya de més de 8.000 metres.

El documental va ser estrenat al Festival de Muntanya de Torelló del 2013 i des d’aleshores ha participat en 12 festivals internacionals, alguns de molts prestigiosos com el Trento Film Festival i el Festival Internacional del Caire.

Si us interessés un altre tipus de documental consulteu el catàleg al web:

www.abyssiniafilms.com